Website ontwikkeling

Sticky-mindset

Sticky Mindset® biedt een bewezen, wetenschappelijke methode om werk stress op te lossen, met een indrukwekkend trackrecord van meer dan 10 jaar. Ontdek hoe je in slechts enkele minuten blijvende resultaten kunt bereiken!

Wij zijn er blij dat we Sticky-Mindset hebben mogen helpen aan een nieuwe website. In de website zit ook een online les module in. Een mooie toevoeging die past bij het doel van de website. 

Met trots kunnen we melden dat we momenteel nog steeds een goede samenwerking hebben en werken. aan mooie nieuwe projecten.

hibe 30 scaled
Werkstress oplossen met stickymindset website
Sticky mindset Stress oplossen Website
hibe 23 scaled
Website module kennismaking

Werkwijze

Naast ontwerp en de bouw van de website, is ons team momenteel nog steeds betrokken bij de groei van de website doormiddel van SEO. Een mooie uitdaging om de website beter vindbaar te maken in de zoekmachines.

Ontwerp / Branding

Bij een nieuwe website past uiteraard een nieuwe website! En dat is precies wat he hebben gedaan. 

Website bouw

Extra modules

Kom langs in hilversum

Maak kennis met hibe

Ben je benieuwd naar wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Ontmoet ons team en plan een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan! Liever even langs komen? We ontvangen je graag bij ons kantoor in Hilversum. De koffie staat klaar!