Videoclip

Jebroer, “Schijt”

Wat krijg je als je Fraasie, Jebroer, Digitzz, Willie Wartaal en Keizer bij elkaar zet? Complete chaos natuurlijk! Vorige zomer vond het legendarische Nouveau Riche schrijverskamp plaats, waar de ene knaller na de ander werd geschreven. Een van deze bangers is het nummer ‘Schijt’ en na ruim een jaar is het nummer eindelijk uitgebracht op het label.

 

Het idee visueel laten realiseren

Projecten zoals deze pakken we graag volledig aan in nauwe samenwerking met de klant. Doordat we constant met elkaar kunnen sparren, weten we zeker dat we met het team op één lijn liggen.

Hier komen vaak de leukste ideeën uit. Zo ook als bij de clip van “schijt” waar we de artiesten verschillende banen lieten vervullen. Naast een ontzettend leuke video was het ook super leuk voor losse social media video’s.

IMG 8102 e1698396662777
IMG 8104
hibe 6343 scaled e1706130414666
Schermafbeelding 2023 10 27 om 10.25.27
hibe 6455 scaled

Onze werkzaamheden  voor de videoclip

Bij Hibe brengt ieder teamlid een unieke achtergrond in de mediawereld mee. Dankzij deze diversiteit kan ons compacte basisteam een breed scala aan taken uitvoeren. Dit was ook het geval bij de productie van de videoclip ‘Schijt’, waar we niet alleen de videografie verzorgden, maar ook de belichting en fotografie in eigen beheer hadden.

Door deze aanpak kunnen we alle benodigde services onder één dak aanbieden, wat het organisatieproces aanzienlijk vereenvoudigt en efficiënter maakt voor onze klanten.

Video

Voor de video heeft onze cameraman Jeroen Beijer naast het schieten van de clip ook de compositie bedacht. Door zijn goede voorbereiding hebben we de clip in anderhalve dag opgenomen op meerdere locaties.

Licht

Doordat er op meerdere locaties werd gefilmd was het een leuke uitdaging om met een compact lichtpakket snel elke locatie goed uit te lichten. 

Productie en fotografie

Naast het bedenken en draaien van de videoclip hebben we ook de volledige productie verzorgd. Een mooie uitdaging waarbij een groot deel van ons team aan heeft gelopen.

Bekijk de clip

Kom langs in hilversum

Maak kennis met hibe

Ben je benieuwd naar wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Ontmoet ons team en plan een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan! Liever even langs komen? We ontvangen je graag bij ons kantoor in Hilversum. De koffie staat klaar!