Social Media uitbesteden

Samen met ons kun je een sterke online community voor jouw merk opbouwen, waar echte fans samenkomen om jouw visie te ondersteunen. We zorgen voor groei en betrokkenheid, zodat jouw merk een blijvende indruk maakt in de digitale wereld.

Alles geregeld bij HIBE

Wat onze social media service zo uniek maakt, is dat we meer dan 90% van het werk besparen. Het kost je voortaan maar 1 tot 3 uurtjes per maand als wij op loactie komen filmen . Voor de rest regelen wij alles! Zo ben je verzekerd van goede en krachtige content zonder gedoe, en dat voor een vast bedrag. wel zo fijn!

Onderzoek & Script

Vooraf maken we een script op basis van onderzoek en trends.

Filmen op locatie

We komen met de juiste apparatuur bij jou op locatie filmen.

Montage en posten

Wij gaan aan de slag met het monteren en plaatsen van de video’s.

Weekelijks nieuwe content op

Alle platformen

🚀 Elke view is een potentieel contact! Bij Hibe benutten we de kracht van TikTok om niet alleen je zichtbaarheid te vergroten, maar om elke like en view te transformeren in duurzame klantrelaties. Door middel van boeiende content.

socialmediatimo

BEREIK 1M+ MENSEN 

ZONDER ADVERTENTIES

Het creëren van boeiende en relevante content kan je helpen om miljoenen mensen te bereiken op een manier die vaak waardevoller is dan via betaalde advertenties. Dit komt omdat organische content — content die natuurlijk verspreid wordt zonder advertentiebudget — de potentie heeft om een meer betrokken en geïnteresseerd publiek aan te trekken.

Daarom Hibe voor je Social media

Geen advertenties, geen trucs – alleen authentieke mensen die jouw content ontdekken en er echt van genieten. Het zijn niet alleen kijkers; het zijn enthousiaste supporters, nieuwsgierige ontdekkers en potentiële fans van jouw merk. Met organische views bouw je een community op die gedreven wordt door oprechte interesse, en dat is onbetaalbaar. Dus laat de magie van echte menselijke connecties de weg wijzen en geniet van de kracht van organische views.”

Elke maand ontzorgd

Wij zorgen voor maandelijkse ontzorging van jouw social media. Door een content plan op maat, zorgen wij voor je online aanwezigheid.

Alles geregeld voor een vaste prijs

Naast het uitwerken van content, Komt ons content team op loactie voor de opnames en gaan onze editors aan de slag. Alles onder 1 dak voor een vaste prijs!

hibe 21 scaled
hibe 38 scaled

Wij creëren voor

Kom langs in hilversum

Maak kennis met hibe

Ben je benieuwd naar wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Ontmoet ons team en plan een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan! Liever even langs komen? We ontvangen je graag bij ons kantoor in Hilversum. De koffie staat klaar!

hibe 6343 scaled e1706130414666

Wat kost Social media uitbesteden?

Bij het laten maken van een nieuwe website zijn de mogelijkheden eindeloos. Van design tot functionaliteit, elke keuze die je maakt, vormt de basis van hoe jouw eindproduct eruit zal zien en functioneren. Dit heeft natuurlijk ook invloed op het budget. Om het je gemakkelijk te maken, bieden wij twee hoofdkeuzes aan: de instap websites voor een snelle en kosteneffectieve start, en de maatwerk websites voor een volledig gepersonaliseerde aanpak. Zo kun je de optie kiezen die het beste bij jouw behoeften en budget past.

Social media uitbesteden  >

vanaf €850 / maand

rik van der Lingen
rik van der Lingen
11/03/2021
Volgen deze mensen!
Quinn
Quinn
04/02/2021
Goed samengewerkt met Hibe! Ze hebben me geholpen op veel verschillende vlakken. Met een fijne communicatie. Zeker een aanrader!
Feestcafé de Boemel Bussum
Feestcafé de Boemel Bussum
04/02/2021
Leuk contact gehad, goede service. Kortom eerlijk en betrouwbaar!
Sem
Sem
03/02/2021
Ze maken leuke gifs en filters voor social media met een mooi grafisch ontwerp, handig om te gebruiken met je vrienden. Klein mediabedrijf dat veel potentie heeft.
Max Vermeulen
Max Vermeulen
24/01/2021
Heel tevreden met het geleverde werk van HIBE MEDIA! Aanrader!
Eyeszijn Lowman
Eyeszijn Lowman
21/01/2021
Heb in het verleden veel samen gewerkt met hibe en hun hebben onlangs onze website gemaakt prachtig!!! Schakelen met hun gaat goed en ze leveren echt kwaliteit!
Rutger Beijer
Rutger Beijer
05/01/2021
Afgelopen paar projecten met Hibe gehad, zeer tevreden! Aanrader!
Darren Leisk
Darren Leisk
25/11/2020
Levert vakkundig werk voor een betaalbare prijs! Absoluut aan te raden.
Thomas Woerdeman
Thomas Woerdeman
03/05/2019
Aardige jongens met een passie voor design

Kom in contact

Klaar om je digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Wij bij HIBE Media zijn er klaar voor! Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden bespreken. Wie weet zijn wij wel de perfecte match voor jouw project! 🚀

hibe 12 scaled