Social media team voor jouw bedrijf!

Samen met ons kun je een sterke online community voor jouw merk opbouwen, waar echte fans samenkomen om jouw visie te ondersteunen. We zorgen voor groei en betrokkenheid, zodat jouw merk een blijvende indruk maakt in de digitale wereld.

social media marketing 1 xs 2

Geen zorgen, wij regelen alles! Volledige ontzorging voor jouw social media

Met totale social media ontzorging gaan we verder dan alleen beheer. Wij bedenken creatieve content, plannen strategische campagnes, verzorgen de interactie met jouw volgers, en zorgen ervoor dat jouw merk online straalt. Laat ons de social media zorgen uit handen nemen, terwijl jij je kunt concentreren op de groei en het succes van jouw bedrijf.

Icon Hosting

Concept

Wij bedenken video’s die werken met behulp van onze sociale strategieën, zodat jij het maximale uit TikTok kunt halen en straalt.

Icon Groei

Creatie

Wij organiseren een contentdag op locatie en hebben alles in huis, inclusief verlichting en microfoons, om op maat gemaakte content voor jouw bedrijf te creëren.

Icon Website

Editing

Wij zorgen voor doeltreffende bewerkingen en pakkende geluiden, zodat jouw video’s altijd de aandacht trekken en blijven boeien.

Icon Socials

Publiceren en Managen

Wij zorgen voor het plaatsen van jouw TikToks op de juiste momenten en bevorderen organische groei en fan-engagement door interactie

timoaf
social media marketing 1 xs 2

Organische Views: Geen Ads, Alleen Echte Mensen

Geen advertenties, geen trucs – alleen authentieke mensen die jouw content ontdekken en er echt van genieten. Het zijn niet alleen kijkers; het zijn enthousiaste supporters, nieuwsgierige ontdekkers en potentiële fans van jouw merk. Met organische views bouw je een community op die gedreven wordt door oprechte interesse, en dat is onbetaalbaar. Dus laat de magie van echte menselijke connecties de weg wijzen en geniet van de kracht van organische views.”

Professionele maandelijkse content voor jouw bedrijf:

Ons jonge en enthousiaste team legt de nadruk op kwaliteit. Met ruime ervaring op het gebied van camera- en videoproductie, streven we ernaar om jou de hoogst mogelijke kwaliteit content te presenteren.

Naast het maken van goede en tactische social content, zijn we ook gespecialiseerd in het produceren van videoclips voor diverse artiesten. Als je op zoek bent naar professionele content die de aandacht trekt en blijft hangen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

DALL·E 2023 10 15 22.26.21 Illustration animated movie style wide A bright red flamingo stands in a modern office setting holding a smartphone with one foot. The office has

Social media filters

Video’s online

Weergaven

Daarom Social Media Via Hibe Media

Elke maand ontzorgd

Wij zorgen voor maandelijkse ontzorging van jouw social media. Door een content plan op maat, zorgen wij voor je online aanwezigheid.

Film, Edit en Posten

Naast het uitwerken van content, Komt ons content team op loactie voor de opnames en gaan onze editors aan de slag. Alles onder 1 dak!

Welke past bij jouw onderneming?

Hibe Social Media pakketten

Compact

Laat je socials onderhouden

Doelgroep onderzoek en-analyse

Social media plan (t.w.v. €250)

Instagram + Facebook

2 x per week Stories

Videografie

Copywriting + hashtags

2 x per week social media posts

Rapportage op aanvraag

1 x per maand Content dag op locatie

€1250 /maand

Min aanbevolen voor groei

Smart

Bereik een groter online publiek

Doelgroep onderzoek en-analyse

Social media plan (t.w.v. €250)

Instagram + Facebook + TikTok en Youtube Shorts

3 x per week Stories

Videografie

Copywriting + hashtags

3 x per week social media posts

Rapportage op aanvraag

2 x per maand Content dag op locatie

€2500 /maand

Pro

Boost jouw merk online!

Enhanced Search

Doelgroep onderzoek en-analyse

Social media plan (t.w.v. €250)

GIF Pakket (t.w.v. €400)

Social media filter (t.w.v. €150)

Instagram + Facebook + TikTok en Youtube Shorts

5 x per week Stories

Videografie

Copywriting + hashtags

5 x per week social media posts

Rapportage op aanvraag

3 x per maand Content dag op locatie

Op aanvraag

Andere gingen je al voor

Reviews van onze klanten

rik van der Lingen
rik van der Lingen
11/03/2021
Volgen deze mensen!
Quinn
Quinn
04/02/2021
Goed samengewerkt met Hibe! Ze hebben me geholpen op veel verschillende vlakken. Met een fijne communicatie. Zeker een aanrader!
Feestcafé de Boemel Bussum
Feestcafé de Boemel Bussum
04/02/2021
Leuk contact gehad, goede service. Kortom eerlijk en betrouwbaar!
Sem
Sem
03/02/2021
Ze maken leuke gifs en filters voor social media met een mooi grafisch ontwerp, handig om te gebruiken met je vrienden. Klein mediabedrijf dat veel potentie heeft.
Max Vermeulen
Max Vermeulen
24/01/2021
Heel tevreden met het geleverde werk van HIBE MEDIA! Aanrader!
Eyeszijn Lowman
Eyeszijn Lowman
21/01/2021
Heb in het verleden veel samen gewerkt met hibe en hun hebben onlangs onze website gemaakt prachtig!!! Schakelen met hun gaat goed en ze leveren echt kwaliteit!
Rutger Beijer
Rutger Beijer
05/01/2021
Afgelopen paar projecten met Hibe gehad, zeer tevreden! Aanrader!
Darren Leisk
Darren Leisk
25/11/2020
Levert vakkundig werk voor een betaalbare prijs! Absoluut aan te raden.
Thomas Woerdeman
Thomas Woerdeman
03/05/2019
Aardige jongens met een passie voor design

Veelgestelde Social media vragen:

DONT DELETE THİS

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van mijn social media beheer aan jullie bedrijf?

U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij uw online aanwezigheid optimaliseren. We hebben de expertise om effectieve strategieën te ontwikkelen en zorgen voor consistente en boeiende content.

Wat doet een Social Media Agency?

Een Social Media Agency biedt diensten zoals het creëren van creatieve content, het plannen en uitvoeren van strategische campagnes, het beheren van interacties met volgers, en het verzekeren dat een merk online schittert. Dit omvat ook het ontwikkelen van effectieve video’s, het organiseren van contentdagen, het bewerken van video’s om de aandacht te trekken, het publiceren van content op optimale tijden, en het focussen op organische groei en het bouwen van een authentieke community. Kortom, Hibe media ondersteunt bedrijven in het maximaliseren van hun impact op sociale media

Wat is jullie aanpak voor communitymanagement?

We reageren actief op opmerkingen, vragen en interacties van uw volgers om de betrokkenheid te vergroten. We streven ernaar om een positieve online gemeenschap rond uw merk op te bouwen en te behouden.

Waarom is het belangrijk om actief te zijn op sociale media?

Sociale media zijn de digitale ontmoetingsplaatsen van de moderne wereld. Ze bieden een geweldige kans om in contact te komen met uw doelgroep, uw merkbekendheid te vergroten en loyale klanten op te bouwen. Bovendien, met de juiste strategie, kunnen sociale media leiden tot groei in omzet en zakelijk succes.

Hoe weet ik of social media beheer iets is voor mijn bedrijf?

Goede vraag! Social media beheer is relevant voor vrijwel elk bedrijf, ongeacht de grootte of branche. Het is een krachtige manier om uw merkbekendheid te vergroten, in contact te komen met uw doelgroep en leads te genereren. We kunnen samen onderzoeken of en hoe social media past bij uw specifieke doelen en budget, en een strategie op maat ontwikkelen die aan uw behoeften voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om te ontdekken hoe social media uw bedrijf kan helpen.