Content laten maken

Wij zijn dagelijks bezig met verschillende media diensten, variërend van dynamische videoproducties en professionele fotoshoots tot innovatief grafisch ontwerp en responsief webdesign. Hoe kunnen we jou helpen?

Fotografie

Video content

Video Montage

Grafisch design

Onze media experts staan voor je klaar!

Of het nu gaat om het vastleggen van die perfecte momenten met professionele fotografie, het creëren van boeiende video’s, het verfijnen van je visuele content door middel van video montage, of het ontwerpen van opvallend grafisch design; ons team staat klaar om je merk visueel te versterken.

Fotografie

Video Content

Video Montage

Grafisch Design

Onze media diensten op een rij

Fotografie

Bij Hibe Media weten wij hoe belangrijk het is om de juiste keuzes te maken bij het vastleggen van bijzondere momenten. Of het nu gaat om levendige festivalmomenten, emotionele optredens of intieme portretten, wij leggen elk moment vast met passie en vakmanschap.

Naast onze fotografie op locatie bieden wij ook een professionele fotografie studio aan. Onze studio is uitgerust met alle benodigde apparatuur en belichting om de perfecte setting te creëren voor jouw fotoshoot. Dit is ideaal voor prachtige portretten en product fotografie.

Fotoshoot Hibe
Video

Bij HIBE Media leggen wij jouw verhaal vast op een unieke en meeslepende manier. Wij streven ernaar om een video te creëren die niet alleen jouw boodschap overbrengt, maar ook een diepgaande connectie maakt met jouw publiek.

In ons proces van videoproductie leggen we de nadruk op creativiteit en originaliteit. Daarom werken we nauw samen met jou om jouw visie te begrijpen en deze om te zetten in een video die jouw persoonlijkheid en boodschap weerspiegelt.

Video opnames
Kom langs in hilversum

Maak kennis met hibe

Ben je benieuwd naar wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Ontmoet ons team en plan een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan! Liever even langs komen? We ontvangen je graag bij ons kantoor in Hilversum. De koffie staat klaar!

Montage

Zelf je content gemaakt en dit laten monteren? Dat kan zeker! Onze editors zitten voor je klaar om van jouw beelden een krachtige video te maken. Op basis van je wensen maken we een video die aansluit bij jouw visie. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons.

hibe 38 scaled
Grafisch Design

Met een goede huisstijl val je niet alleen op bij je nieuwe klanten, het geeft ook een gevoel van vertrouwen. Onze grafische desigers helpen je met het ontwerpen van een prachtige huisstijl. Van logo’s tot flyers, we verzorgen het allemaal. 

hibe 15 scaled
hibe 30 scaled

Kom in contact

Klaar om je digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Wij bij HIBE Media zijn er klaar voor! Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden bespreken. Wie weet zijn wij wel de perfecte match voor jouw project! 🚀