hibe

WIJ ZIJN HIBE

Het Media bureau in Hilversum

Bij Hibe Media zetten we ons volledig in om bedrijven en individuen te helpen hun online aanwezigheid te boosten door middel van een unieke mix van social media beheer, content creatie en website diensten. Ons team van experts heeft de vaardigheden en ervaring om jouw bedrijf zichtbaar te maken op alle fronten. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Team van creatieve experts
Unieke content creatie
hibe 18 scaled
hibe 44 scaled
hibe 15 scaled
hibe 26 scaled

Waar kunnen we je mee helpen?

hibe 18 scaled

Socialmedia

Met totale social media ontzorging gaan we verder dan alleen beheer. Wij bedenken creatieve content, plannen strategische campagnes, verzorgen de interactie met jouw volgers, en zorgen ervoor dat jouw merk online straalt. Laat ons de social media zorgen uit handen nemen.

hibe 15 scaled

Websites

Hibe Media is de ideale keuze voor websiteontwikkeling vanwege onze ervaring, expertise en op maat gemaakte oplossingen. Wij hebben een jong team van enthousiaste webdesigners die graag voor je aan de slag gaan.

frew m4v image

Overige content creatie

We helpen je graag met verschillende onderdelen binnen de content creatie. Zo zijn wij inzetbaar voor onder andere: fotoshoots, videoclips, promo video's en graphic design. Wij brengen jouw ideeën visueel tot leven.

Onze HIBE TRIBE

Kom langs in hilversum

Maak kennis met hibe

Ben je benieuwd naar wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Ontmoet ons team en plan een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan! Liever even langs komen? We ontvangen je graag bij ons kantoor in Hilversum. De koffie staat klaar!

timoaf

Groei op Social media!

Samen met ons kun je een sterke online community voor jouw merk opbouwen, waar echte fans samenkomen om jouw visie te ondersteunen. We zorgen voor groei en betrokkenheid, zodat jouw merk een blijvende indruk maakt in de digitale wereld.

Scripts

Ons team gaat voor je aan de slag met het bedenken van video content voor jouw bedrijf. Dit schrijven we uit in een script zodat we doelgericht kunnen filmen. Uiteraad is er on the spot altijd nog ruimte voor spontane ideeën.  

Filmen

We komen bij je langs om te filmen. Op basis van de locatie en video’s nemen we de benodigde apperatuur mee. 

Monteren

Na het filmen gaan onze video editors aan de slag met het monteren van alle video’s. Je krijgt alle video’s te zien voor dat ze online gaan. Hierdoor je weet wat er geplaatst wordt.

Posten!

Als de video’s door jou zijn goedgekeurd gaan wij de video’s inplannen op alle platformen. We kiezen de beste tijdstippen waaroor je meer views krijgt.